וואו איזו מנה מפתיעה.
היה לי אורז בסמטי מבושל עם חצי כפית כורכום ומלח וגם עדשים שחורות שבשלו עד לריכוך אחרי השריה של 8 שעות.
הכנתי ארוחת ערב מדהימה הנה המצרכים הנוספים:
- בצל גדול פרוס לרצועות
- פטריות שמפיניון פרוסות/ פורטבלו – אפשר לערבב כמה סוגים
- שמן זית
- מלח
- פלפל
- קארי הודי
מכוון שהיה לי אורז ועדשים מבושלים זה קיצר משמעותית את תהליך ההכנה. אם מתאפשר לכם ממליצה להכין מראש.
לטגן בצל עם שמן זית על להבה בינונית תוך כדי ערבוב מפעם לפעם עד להשחמה.
מוסיפים את הפטריות, מלח, פלפל וקארי (תוכלו להוסיף או להסיר תבלינים לפי טעמכם) ומערבבים מדי פעם עד להכנה כ10-15 דקות.
לאחר מכן מוסיפים את העדשים והאורז ונהנים מנה חורפית, משביעה וטעימה בטרוף!
ממליצה להגיש עם טחינה ירוקה וסלט מרענן מירקות שורש.
בתאבון.